Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ένα RTS Από Έναν Δημιουργό

To Meridian: New World είναι ένα Real-Time Strategy για PC προγραμματισμένο από έναν μικρό, ανεξάρτητο developer, την Elder Games. Τόσο μικρό που έχει ένα μόνο μέλος, τον Ede Tarsoly. Παρά τις ταπεινές ρίζες του, το παιχνίδι εντυπωσιάζει με τα γραφικά και τα υποσχόμενα χαρακτηριστικά του. Σε συνεργασία με την Headup Games άνοιξε η επίσημη ιστοσελίδα και δημοσιεύτηκε το πρώτο τρέιλερ, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενό του.



Στο campaign θα παίζετε ως τον Daniel Hanson, διοικητή της πρώτης εκστρατείας στον πλανήτη Meridian. Χρησιμοποιώντας διάφορες τακτικές, από ανοιχτό πόλεμο μέχρι μυστικές επιχειρήσεις, θα προσπαθείτε να κερδίσετε έδαφος. Οι μονάδες σας θα μπορούν να προσαρμοστούν για κάθε περίπτωση χάρη σε 15 διαφορετικά όπλα, αλλά και να αναβαθμιστούν, ενώ οι ειδικές ικανότητες του διοικητή θα επηρεάζουν οποιαδήποτε περιοχή στο πεδίο μάχης.

Θα υπάρχουν επίσης διάλογοι με μέλη του πληρώματός σας, όπου μέσα από τις επιλογές σας θα αλλάζει όχι μόνο η αποδοτικότητά τους, αλλά και η ροή της ιστορίας. Ακόμη, θα προσφέρεται λειτουργία δημιουργίας τυχαίων πιστών και εργαλεία για να φτιάξετε τις δικές σας, ή απλά να παίξετε με τις δημιουργίες άλλων. Με αυτό τον τρόπο θα επεκτείνεται η αντοχή του στον χρόνο, αφού δεν θα προσφέρεται multiplayer.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σύντομα για PC, σε άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου