Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Το Aaru's Awakening σας Τηλεμεταφέρει στο Lumenox

Το Aaru's Awakening της Lumenox Games είναι ένα platform παιχνίδι με όμορφα σχεδιασμένα στο χέρι δισδιάστατα γραφικά. Ο κόσμος του Lumenox είναι το σκηνικό και ο Aaru, πρωταθλητής της Αυγής, είναι το περίεργο πλάσμα που θα πρέπει να τον σώσει από την καταστροφή που προκαλεί η χαμένη ισορροπία των δυνάμεων, καθώς η Νύχτα προσπαθεί να υπερισχύσει εναντίον της Αυγής, της Ημέρας, και του Σούρουπου.

Χρησιμοποιώντας την ευκινησία του Aaru και την ιδιαίτερή του ικανότητα τηλεμεταφοράς οι παίκτες θα εξερευνήσουν τον κόσμο του Lumenox, θα έρθουν σε επαφή με τους κατοίκους του και θα αντιμετωπίσουν εχθρούς και άλλα εμπόδια στα τέσσερα βασίλεια, ξεκινώντας από της Αυγής.


Η τηλεμεταφορά του Aaru είναι ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό καθώς για να την ενεργοποιήσετε θα πρέπει πρώτα να σημαδέψετε και να εκτοξεύσετε μια μπάλα φωτός που δεν περνάει μέσα από αντικείμενα αλλά υπακούει μερικώς στους κανόνες της φυσικής. Έτσι, αν και είναι μια απίθανη ικανότητα έχει λογικούς κανόνες και απαιτεί επιδεξιότητα στην χρήση της.

Το Aaru's Awakening θα κυκλοφορήσει για Windows, Mac και Linux πριν το τέλος του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου