Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Bot Colony: Μιλήστε Μαζί Του

Το Bot Colony είναι μια περιπέτεια που θα κυκλοφορήσει σε επεισόδια για Windows και αργότερα για κινητά, ταμπλέτες και κονσόλες. Η ιστορία του θα σας αναθέτει την ανακάλυψη ενός επικίνδυνου κατασκόπου στην νήσο Agrihan, μια τοποθεσία που λειτουργεί όχι μόνο ως βάση της μεγαλύτερης εταιρείας κατασκευής ρομπότ, αλλά και σαν πρότυπο για μελλοντικές αποικίες στον πλανήτη Άρη.

Οι δημιουργοί θέλουν να κάνουν την διαφορά στις αλληλεπιδράσεις, καθώς η κύρια μέθοδος επικοινωνίας είναι η απλή ομιλία στα Αγγλικά, η οποία θα επιστρέφεται εξίσου φυσικά από τους χαρακτήρες. Λένε μάλιστα πως το πρόγραμμα υπεύθυνο για αυτήν είναι τόσο απαιτητικό που βρίσκεται σε ισχυρούς server. Λόγω αυτού, αν και η περιπέτεια είναι για έναν παίκτη θα απαιτεί την πρόσβαση στο διαδίκτυο. Δείτε το πρώτο βίντεο με gameplay για περισσότερα.


Για τους ενδιαφερόμενους προσφέρεται ήδη πρόσβαση σε πρώιμες εκδόσεις του παιχνιδιού, η οποία όμως απαιτεί μια μικρή συνδρομή (και ανάλογα με την κατηγορία αυτής απαιτείται ή όχι η ξεχωριστή αγορά κάθε επεισοδίου) λόγω του κόστους των server. Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το μοντέλο που θα χρησιμοποιηθεί στην τελική κυκλοφορία αν και σίγουρα η απαίτηση συνδρομής για παιχνίδι ενός παίκτη δεν είναι κάτι το αναμενόμενο.

Οι δημιουργοί θέλουν επίσης να λανσάρουν την τεχνολογία τους ως έναν διαδραστικό δάσκαλο της Αγγλικής γλώσσας χρησιμοποιώντας τα περιβάλλοντα και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Μελλοντικά πιστεύουν πως θα μπορούν ακόμη και να εντοπίσουν αυτόματα τα σημεία στα οποία ο επίδοξος μαθητής υστερεί ώστε να επικεντρώνουν τις προσπάθειες εκμάθησης σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου