Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση του Dead Island: Epidemic

Ενημέρωση: Οι πρώτες εικόνες του παιχνιδιού μόλις κυκλοφόρησαν, μπορείτε να τις δείτε μετά το διαχωριστικό μαζί με τις νέες πληροφορίες για το gameplay του.

Αρχική αναφορά: Σήμερα ανακοινώθηκε ο υπό ανάπτυξη τίτλος της Deep Silver Dead Island: Epidemic. Αντίθετα με τα sandbox FPS/RPG παιχνίδια τις σειράς, θα είναι ένα ακόμη free-to-play ΜΟΒΑ (κατά την Deep Silver, ZOMBA) όπου τρεις ομάδες θα ανταγωνίζονται ταυτόχρονα για την νίκη.

Η Deep Silver δεν μοιράστηκε άλλες λεπτομέρειες, όμως υποσχέθηκε πως ο τίτλος θα διατηρεί τα στοιχεία που κάνουν την σειρά Dead Island να ξεχωρίζει και πως θα μάθουμε περισσότερα κατά την διάρκεια της έκθεσης Gamescom 2013, δηλαδή προς το τέλος αυτού του μήνα.

Το Dead Island: Epidemic ανακοινώθηκε για PC χωρίς επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.


H Deep Silver επίσης αποκάλυψε κάποια από τα στοιχεία που κάνουν το Dead Island: Epidemic να διαφέρει. Οι τρείς ομάδες θα αποτελούνται από τέσσερα άτομα η κάθε μία και δεν θα μάχονται για την καταστροφή κάθε αντίπαλης βάσης αλλά για τον έλεγχο περιοχών και την αντιμετώπιση εχθρικών στόχων, εναλλάσσοντας έτσι δυναμικά το gameplay από στιγμή σε στιγμή. Τα επίπεδα θα είναι γεμάτα με  ζόμπι κάθε είδους ενώ μερικά από αυτά θα είναι τόσο ισχυρά που θα χρειάζεται η συνεργασία όλων των κατά τα άλλα αντίπαλων ομάδων για να νικηθούν.

Θα προσφέρεται και ένα σύστημα κατασκευής όπλων και εργαλείων που μετά την δημιουργία τους θα μπορούν να αναβαθμίζονται, ενώ οι πιθανοί ισχυροί συνδυασμοί όπλων και ικανοτήτων των χαρακτήρων θα είναι πολυάριθμοι. Το παιχνίδι έχει επίσης στόχο την ικανοποίηση παικτών διάφορων κατηγοριών, από τους βετεράνους του είδους μέχρι τους πιο νέους. Θα είναι λοιπόν εύκολο για τον καθένα να παίξει σκοτώνοντας ζόμπι και μαζεύοντας αντικείμενα, αλλά η εκμάθηση του παιχνιδιού σε βάθος χρόνου και η ομαδική δουλειά θα δίνουν σαφές προβάδισμα.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου