Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ghost Song: Ένα Ραβασάκι για το Metroid

Ο Matt White δεν κρύβει τις μούσες του, αλλά τις εκθειάζει με την επερχόμενη δημιουργία του. Το Ghost Song: A Journey of Hope  λοιπόν, προφανώς επηρεασμένο από παιχνίδια σαν το Metroid, φιλοδοξεί να γίνει ένα δισδιάστατο παιχνίδι εξερεύνησης όπου κάθε περιοχή θα συνδέεται λογικά με την επόμενη και θα γίνεται προσβάσιμη χάρη σε νέες δυνάμεις που οι παίκτες θα συλλέγουν κατά την διάρκεια της περιπέτειάς τους.

Θέλει επίσης να προσφέρει και μια ατμοσφαιρική ιστορία, που όμως δεν θα εξελίσσεται με εντυπωσιακά βίντεο ή σελίδες κειμένου αλλά κυρίως παρατηρώντας κάθε λεπτομέρεια του περίεργου κόσμου που θα δίνει στοιχεία για τα γεγονότα του παρελθόντος και του παρόντος με τρόπο που θα θυμίζει τα Demon και Dark Souls.

Ο Matt έχει ήδη κάνει αρκετή δουλειά καθώς αρχικά σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι online σε μορφή flash. Τελικά κατάλαβε ότι αυτό θα επηρέαζε την ποιότητά του αρνητικά και έτσι άλλαξε τα σχέδιά του και τώρα αναζητά την συνδρομή ομοϊδεατών του μέσω του Kickstarter (με στόχο το  σεμνό ποσό των $15.000) ώστε να προσλάβει έναν ακόμη προγραμματιστή, να δουλέψει σε πλήρες ωράριο και να δημιουργήσει το καλύτερο παιχνίδι του είδους που μπορεί για Windows και Mac.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου