Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση του Tropico 5

Ενημέρωση: Οι πρώτες εικόνες του παιχνιδιού μόλις εκδόθηκαν. Μπορείτε να δείτε και τις εννέα από αυτές σε όλο τους το μεγαλείο μετά το διαχωριστικό.

Αρχική αναφορά: Το επόμενο μέλος της σειράς Tropico έρχεται από τις Kalypso Media και Haemimont Studios και θα περιλαμβάνει νέες βελτιώσεις στην γνωστή φόρμουλα κατασκευών και διαχείρισης στο ομώνυμο νησί, ενώ αναπτύσσεται για Windows, Linux, Mac αλλά και Xbox 360 για να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Το Tropico 5 θα διαρκεί από τον δέκατο ένατο έως τον εικοστό πρώτο αιώνα και θα ελέγχετε τις εξελίξεις μέσω μελών της προεδρικής οικογένειας, που θα βελτιώνονται αποκτώντας εμπειρία και νέες ικανότητες στα καθήκοντα που τους έχετε αναθέσει.



Θα αναβαθμίζετε το έθνος σας δημιουργώντας νέους τύπους κτιρίων ή ανακαινίζοντας παλαιότερα ώστε να γίνονται ακόμη πιο αποδοτικά και θα έχετε στην διάθεσή σας εξελιγμένα συστήματα εμπορίου σε παγκόσμια κλίμακα μέσω των εμπορικών στόλων σας.

Το Tropico 5 θα επιτρέπει επίσης την εξερεύνηση του νησιού με σκοπό την ανακάλυψη νέων πόρων, που θα γίνεται όμως δύσκολα χάρις σε άγρια ζώα και φυλές αυτοχθόνων, ενώ θα διαθέτει και ολοκαίνουρια γραφικά που θα αποδίδουν πιο πειστικά την μοναδική ιστορική του ταυτότητα.

Τέλος, στο multi player μέχρι τέσσερις παίκτες θα μπορούν να συνεργάζονται ή να ανταγωνίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου