Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Wayward Terran Frontier: Πολύ Παιχνίδι

Ο George Hultgren εδώ και ένα χρόνο αναπτύσσει στον ελεύθερο χρόνο του το όνειρό του: ένα παιχνίδι που συνδυάζει στοιχεία όλων των αγαπημένων του τίτλων επιστημονικής φαντασίας (αν και ίσως τελικά να μοιάζει με αμάλγαμα των δημοφιλών FTL και Dwarf Fortress) για να προσφέρει μια δισδιάστατη διαστημική περιπέτεια με εξερεύνηση, δράση και στρατηγική, όπου ως καπετάνιος ενός ή ναύαρχος περισσότερων σκαφών του δικού σας σχεδιασμού, θα γυρίσετε όλο το σύμπαν.



Το Wayward Terran Frontier θα προσφέρει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά. Όπως αναφέρθηκε, θα μπορείτε να σχεδιάσετε τα δικά σας σκάφη ώστε να μεγιστοποιήσετε την αμυντική ή επιθετική τους δυνατότητα, θα μπορείτε όμως και να ελέγξετε το πλήρωμα μέσα σε αυτά, να εξερευνήσετε και να χαράξετε τον δικό σας δρόμο σε ένα ζωντανό σύμπαν με διάφορες φατρίες, να αναβαθμίσετε τον χαρακτήρα σας, να αποκτήσετε νέο εξοπλισμό, ακόμη και να παίξετε online με φίλους.

Προς το παρόν, μπορείτε να παίξετε τις υπάρχουσες εκδόσεις alpha εντελώς δωρεάν αλλά στο μέλλον ο George ελπίζει να έχει δημιουργήσει ένα παιχνίδι που θα μπορεί να πουλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου