Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Hyper Light Drifter

O Alex Preston έχει ένα όνειρο. Ένα παιχνίδι για Windows που λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο με ξεχασμένους πολιτισμούς και τεχνολογίες που ανασκάβονται από τους αποκαλούμενους Drifters, ένας των οποίων θα είναι και ο πρωταγωνιστής του. Ο τελευταίος αν και θα έχει απώτερο σκοπό την ελπίδα της ανακάλυψης μιας θεραπείας για την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί, δεν θα μπορεί παρά να αφήσει τον εαυτό του να τον συνεπάρει η χαμένη ιστορία.
 
Το παιχνίδι θα είναι ένα δισδιάστατο RPG δράσης εμπνευσμένο από τα καλύτερα κλασικά του είδους, με δάση, ερείπια και ακόμη πιο περίεργες περιοχές προς εξερεύνηση μέσα σε έναν συνεχή κόσμο γεμάτο μυστικά, με εχθρούς και γρίφους τύπου Zelda, αλλά και πλούσια ποικιλία σε εξοπλισμό και ικανότητες όπως αυτά βρίσκονται σε τίτλους σαν το Diablo.

Ο Alex όμως χρειάζεται βοήθεια για να ολοκληρώσει την προσπάθειά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και για αυτόν τον λόγο ξεκίνησε μια μικρή καμπάνια χρηματοδότησης με βασικό σκοπό την συγκέντρωση μόλις $27.000 που θα χρησιμοποιηθούν κυρίως στην σύσταση της εταιρείας του Heart Machine και στις πληρωμές προσωπικού εκτός του ίδιου. Η χαμηλότερη βαθμίδα που ανταμείβει τους υποστηρικτές με το παιχνίδι όταν αυτό κυκλοφορήσει είναι $10 (περίπου 7,50€).

Για περισσότερες πληροφορίες, υλικό και λεπτομέρειες για τους επιμέρους περαιτέρω στόχους σε περίπτωση που συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα, επισκεφθείτε την σελίδα της καμπάνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου