Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Mighty No. 9: Ποιος Mega Man;

Μπορεί η Capcom το τελευταίο διάστημα να έχει απογοητεύσει τους οπαδούς του μπλε ρομπότ, αλλά ο (μεταξύ πολλών άλλων σημαντικών επιτεύξεων) δημιουργός της σειράς Keiji Inafune θέλει να τους ευχαριστήσει και για αυτόν τον λόγο ξεκίνησε με την εταιρεία του Comcept και δημιουργούς με παράδοση στα παιχνίδια Mega Man μια καμπάνια χρηματοδότησης μέσω του Kickstarter, που αποσκοπεί στην δημιουργία του Mighty No. 9.

Το τελευταίο θα είναι ένα παιχνίδι δράσης με gameplay δύο διαστάσεων, δεν θα αντιγράφει όμως απλά τα κλασικά  αλλά θα παρουσιάζει καινοτομίες και νέα στοιχεία. Ο κεντρικός χαρακτήρας Beck, ένατο σε μια σειρά παντοδύναμων ρομπότ και το μοναδικό που δεν έχει μολυνθεί από έναν  μυστηριώδη ιό που προκάλεσε τρέλα οργής σε όλα τα μηχανικά πλάσματα στον κόσμο, θα μπορεί να πηδάει, να πυροβολάει και να μεταμορφώνεται μέσα σε έξι τουλάχιστον επίπεδα, τα οποία θα επιλέγονται με οποιαδήποτε σειρά, ενώ όπλα και ικανότητες των εχθρών θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αντιμετωπίσει τα υπόλοιπα Mighty Number ρομπότ.

Ο βασικός στόχος της καμπάνιας είναι $900.000. Υποστηρικτές μπορούν να αποκτήσουν το παιχνίδι όταν αυτό κυκλοφορήσει ξεκινώντας από δωρεές $20 (περίπου 15€), ενώ θα μπορούν και να επηρεάσουν την κατεύθυνση του εγχειρήματος μέσα από ερωτηματολόγια, δημοσκοπήσεις, διαγωνισμούς και άλλες μεθόδους. Το Mighty No. 9 θα αναπτυχθεί για Windows, υπάρχουν όμως και περαιτέρω στόχοι που εάν καλυφθούν θα χρηματοδοτήσουν και εκδόσεις για Linux, Mac, PlayStation 3, Xbox 360 και Wii U, αλλά και έξτρα περιεχόμενο για όλες. Αν όλα πάνε καλά, σε λιγότερο από ένα χρόνο και μέσα στον Ιούνιο του 2014 θα δούμε την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Προς το παρόν μπορείτε να δείτε την σελίδα της καμπάνιας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου