Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

To Εντυπωσιακό Balrum Χρειάζεται Βοήθεια

Το Balrum της Balcony Team  ξεκίνησε ως μια εργασία δύο φοιτητών πανεπιστημίου, όμως εξελίχθηκε σε ένα ρετρό παιχνίδι ρόλων με εντυπωσιακό μέγεθος. Οι παίκτες καλούνται όχι μόνο να ακολουθήσουν μια μη γραμμική ιστορία αλλά και να συμμετάσχουν σε δευτερεύουσες και εξίσου ολοκληρωμένες δραστηριότητες, όπως την οικοδόμηση σπιτιών, την διατήρηση μιας φάρμας, την κατασκευή διαφόρων αντικειμένων, το κυνήγι και την συλλογή πόρων. Με λίγα λόγια ο χαρακτήρας σας θα έχει μια κανονική ζωή σε έναν φανταστικό κόσμο που αν και τις περιέχει, υπάρχει και έξω από τις περιπέτειες.

Εμπνευσμένοι από κλασικούς τίτλους όπως τα Ultima και Gothic, ανεξάρτητες επιτυχίες τύπου Eschalon και Avernum αλλά και εμπορικούς γίγαντες σαν το Skyrim, η Balcony Team φαίνεται να έχει πάρει τα καλύτερα στοιχεία όλων. Παρακολουθήστε το βίντεο για ένα δείγμα της λεπτομέρειας που ήδη υπάρχει σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού.



Αυτό το δυνατό δίδυμο μόλις ξεκίνησε μια καμπάνια χρηματοδότησης μέσω του Kickstarter καθώς πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη ώστε να κατασκευαστεί το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο. Ο στόχος είναι το σχετικά σεμνό ποσό των $50.000 ενώ οι υποστηρικτές θα μπορούν να λάβουν το παιχνίδι από $15 για τους 250 πρώτους και $20 για τους υπόλοιπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου