Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση του Betrayer

Ενημέρωση: το Betrayer έγινε διαθέσιμο μέσω του Steam Early Access για μόλις 12,59€ (με την έκπτωση 10% που προσφέρεται έως τις 21 Αυγούστου). Η έκδοση αυτή περιέχει μια πρώτη μεγάλη περιοχή για να εξερευνήσετε και εκπροσώπους σχεδόν όλων των τύπων όπλων, ελάχιστη όμως από την ιστορία. Μελλοντικές αναβαθμίσεις θα έχουν περισσότερες περιοχές, εχθρούς και μυστήρια. Οι  δημιουργοί προειδοποιούν πως σε αυτήν την φάση το Betrayer προφανώς δεν είναι ολοκληρωμένο οπότε θα πρέπει να αναμένετε προβλήματα και έλλειψη περιεχομένου, ενώ ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε το παιχνίδι από την αρχή σε περίπτωση που αναβαθμίσεις δεν είναι συμβατές με προηγούμενες εκδόσεις.

Αρχική αναφορά: Η ανεξάρτητη Blackpowder Games, που αποτελείται από ανθρώπους στο παρελθόν υπεύθυνους για την δημιουργία δημοφιλών - αν όχι θρυλικών - τίτλων όπως τις σειρές F.E.A.R. και No One Lives Forever,  μόλις ανακοίνωσε το πρώτο της παιχνίδι.

Το Betrayer ως ένα FPS με στοιχεία Adventure και σκηνικό μια εγκαταλελειμμένη αποικία στις ακτές της Βιρτζίνια του δέκατου έβδομου αιώνα, θα παρουσιάζει μια ιστορία μυστηρίου με κινδύνους και φαντάσματα. Ελέγχοντας τον πρωταγωνιστή που φθάνει από την Αγγλία, θα ανακαλύψετε τι συνέβη στην περιοχή και ποια είναι η γυναίκα με τα κόκκινα που σας βοηθά.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα είναι η ελευθερία κινήσεων που θα προσφέρει. Θα μπορείτε να εξερευνήσετε όλη την άγρια περιοχή του και να συλλέξετε στοιχεία ξυπνώντας τις αναμνήσεις των νεκρών χωρίς τεχνητά εμπόδια.



Θα υπάρχουν επίσης θησαυροί που έκρυψαν για άγνωστους λόγους - που όμως θα ανακαλύψετε - οι αφανισμένοι άποικοι και ένα ιδιαίτερο οπλοστάσιο εποχής με μουσκέτα, τόξα, βαλλίστρες και τσεκούρια.

Ένα ακόμη σημείο που αξίζει την προσοχή σας είναι τα γραφικά του Betrayer. Με το ασπρόμαυρο να κυριαρχεί και πινελιές κόκκινου να χρωματίζουν συγκεκριμένα μόνο στοιχεία - όπως φυσικά το αίμα - σίγουρα είναι μοναδικά, αν και ίσως θυμίζουν τίτλους σαν το MadWorld για το Wii.

Το Betrayer θα κυκλοφορήσει για PC σε άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία αλλά πρώιμη πρόσβαση μέσω του Steam Early Access θα είναι δυνατή από τις 14 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου