Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ρεαλισμός που Σοκάρει

Το Drive δεν είναι, ακόμη, ολοκληρωμένο παιχνίδι αλλά αξίζει της προσοχής σας. Όπως θα δείτε στο βίντεο, η developer BeamNG έχει δημιουργήσει ένα engine με απαράμιλλους κανόνες φυσικής, όπου τα οχήματα συμπεριφέρονται τόσο ρεαλιστικά, ανάλογα με την ισχύ και το σημείο σύγκρουσης, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στα γνωστά σποτάκια κατά της απρόσεκτης οδήγησης.



Το Drive τελικά θα περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά modes, από αγώνες σε δρόμους μέχρι και αστυνομικές καταδιώξεις, το πιο αναμενόμενο όμως ίσως να είναι τα ντέρμπι καταστροφής. Τα τελευταία για πρώτη φορά θα δίνουν την δυνατότητα πραγματικών αυτοκινητιστικών μαχών, με κάθε χτύπημα να επηρεάζει την απόδοση και συμπεριφορά των οχημάτων, σε βαθμό που πρώτη αγωνία σας θα είναι απλά ο τερματισμός και όχι  η νίκη. Θα προσφέρεται επίσης ένα sandbox mode καριέρας όπου θα επιλέγετε εσείς το gameplay που προτιμάτε.

Προς το παρόν μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν tech demo, αλλά και να αγοράσετε την έκδοση alpha για 11,50 €, μαζί με την υπόσχεση όλων των μελλοντικών αναβαθμίσεων μέχρι και το τελικό παιχνίδι. Φυσικά, λόγω του πρώιμου σταδίου ανάπτυξης δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ η μόνη επιβεβαιωμένη έκδοση είναι για PC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου