Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Candle: Επεξήγηση του Gameplay

Το Candle της Teku Studios είναι ένα platform adventure παιχνίδι εμπνευσμένο από κλασικούς τίτλους του είδους όπως τα Flashback και Abe's Oddysee. Πρωταγωνιστής του είναι ο φαινομενικά απροστάτευτος Teku, που έχει ένα κερί αντί για χέρι, αλλά και αρκετές ικανότητες ώστε χρησιμοποιώντας αντικείμενα και περιβάλλον να ξεπεράσει εμπόδια, γρίφους και εχθρούς.

Λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της καμπάνιας χρηματοδότησης μέσω του Kickstartrer κυκλοφόρησε το πρώτο εκτεταμένο βίντεο του παιχνιδιού που σε συνδυασμό με τις επεξηγήσεις των δημιουργών δίνει μια λεπτομερή άποψη για το gameplay που θα προσφέρει.



Η καμπάνια έχει φτάσει το απαιτούμενο ποσό για την ολοκλήρωση του Candle, φαίνεται όμως πως δεν θα φτάσει τους περισσότερους επιμέρους στόχους για τον περαιτέρω εμπλουτισμό του. To Candle σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο για Windows, Linux και Mac. Εκδόσεις για Wii U  και τις επερχόμενες κονσόλες των Sony και Microsoft ήταν αρχικά στα σχέδια όμως δεν χρηματοδοτήθηκαν, αν και στο μέλλον ίσως κάποιες από αυτές να πραγματοποιηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου