Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

From Darkness: Το Παιχνίδι Ντοκιμαντέρ

Οι δημιουργοί του From Darkness σίγουρα δεν μπορούν να κατηγορηθούν για την απουσία οράματος, εφόσον με τις λίγες πληροφορίες που μας δίνουν για το έργο τους, αν μπορεί τελικά να χαρακτηριστεί απλά ως παιχνίδι χωρίς να υποτιμηθεί, προκαλούν ενδιαφέρον και ερωτηματικά που δεν συναντώνται συχνά.

Η διαδραστική εμπειρία που θέλουν τελικά να προσφέρουν θα περιέχει ένα σενάριο δικής τους εφεύρεσης που ακολουθεί μια δημοσιογράφο από το Βέλγιο, η οποία καλείται να διεξάγει κάποιες συνεντεύξεις και έρευνες στην μακρινή Κένυα. Αυτό που κάνει την διαφορά είναι το ότι θα περιέχει επίσης πραγματικό υλικό, βίντεο και συνεντεύξεις ανθρώπων που μιλούν για την ζωή τους, τις δυσκολίες και τις συγκρούσεις που μαστίζουν την περιοχή.



Είναι ένα ευαίσθητο θέμα που θα πρέπει να χειριστεί με προσοχή, αλλά νομίζω πως θα συμφωνήσετε ότι τα πρώτα δείγματα είναι αρκετά θετικά, ενώ η σκληρή δουλειά που σίγουρα χρειάστηκε για την δημιουργία του υλικού αυτού δείχνει πως δεν γίνεται ελαφρά τη καρδία.

Το From Darkness χρησιμοποιεί την CryEngine και αναπτύσσεται για Windows. Μια πρώτη έκδοση αναμένεται το φθινόπωρο, δεν υπάρχουν όμως πληροφορίες για την τελική κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου