Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

The Last Door: Τρόμος σε Επεισόδια

Οι The Game Kitchen, δημιουργοί της μινιμαλιστικής αλλά άκρως ατμοσφαιρικής adventure σειράς τρόμου Τhe Last Door, μετά από μια επιτυχή καμπάνια μέσω του Kickstarter, βρήκαν έναν εφευρετικό τρόπο για να χρηματοδοτήσουν την συνέχεια της ανάπτυξής της. Ενώ λοιπόν όλα τα κεφάλαια θα είναι τελικά δωρεάν, οι ίδιοι βασίζονται στις δωρεές παικτών, ιδιαίτερα εκείνων που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά πριν από τους υπόλοιπους.

Το πρώτο κεφάλαιο ήδη είναι διαθέσιμο για όλους, αλλά για να αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στο δεύτερο κεφάλαιο θα πρέπει κι εσείς να κάνετε μια μικρή δωρεά της επιλογής σας, με ελάχιστο όριο τα 0,50€. Το δεύτερο κεφάλαιο θα γίνει δωρεάν για όλους τον Σεπτέμβρη, οπότε όμως και θα είναι έτοιμο το τρίτο κεφάλαιο, πάλι μόνο για αυτούς που θα κάνουν μια ακόμη δωρεά.



Αξίζει να σημειωθεί πως δίνοντας λίγα ευρώ παραπάνω μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο soundtrack της σειράς, σε κάθε επόμενο κεφάλαιο κατά την ολοκλήρωσή του χωρίς περαιτέρω δωρεές, ακόμη και μια θέση στο διαδραστικό Hall of Fame, ανάλογα με το ποσό που θα επιλέξετε.

Εγώ απλά σας συνιστώ να εγγραφείτε στην σελίδα τους και να παίξετε το πρώτο δωρεάν κεφάλαιο, ώστε να αποφασίσετε εσείς αν και πόσο είστε διατεθειμένοι να βοηθήσετε με την ολοκλήρωση περισσότερων κεφαλαίων, που κατά τους δημιουργούς κοστίζουν περίπου 10.000€ έκαστο για τα βασικά μόνο έξοδα της μικρής ομάδας τους.

Όλη η σειρά αναπτύσσεται για περιηγητές που υποστηρίζουν flash, αν και δεν αποκλείονται μελλοντικές εκδόσεις για κινητά και ταμπλέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου