Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Στο Pulsar: Lost Colony Θα Είστε Διαστημικό Πλήρωμα

Ενημέρωση: Οι δημιουργοί του Pulsar: Lost Colony σε εβδομαδιαία βάση ανεβάζουν βίντεο της προόδου που γίνεται στην ανάπτυξή του. Φυσικά δεν θα γράφω για κάθε ένα από αυτά αλλά το σημερινό αξίζει μια αναφορά καθώς περιέχει (μετά τα τρία πρώτα λεπτά περίπου) το πρώτο δείγμα εξερεύνησης εκτός του σκάφους σε επιφάνειες πλανητών. Παρά την πρώιμη φάση ανάπτυξης του παιχνιδιού φαίνεται ήδη αρκετά καλοφτιαγμένο και έτσι υπόσχεται πολλά για το μέλλον του.



Αρχική αναφορά: To Pulsar: Lost Colony, αν όλα πάνε καλά, θα σας δώσει την δυνατότητα να γίνετε μαζί με τέσσερις φίλους σας το πλήρωμα ενός διαστημόπλοιου που εξερευνά έναν δυναμικά δημιουργούμενο γαλαξία, όπου θα περιμένουν απίθανες ανακαλύψεις αλλά και θανάσιμοι κίνδυνοι.

Μέσα από πέντε αναβαθμιζόμενους ρόλους που περιλαμβάνουν τους καπετάνιο, πιλότο, επιστήμονα, ειδικό οπλισμού και μηχανικό, θα πρέπει να συνεργαστείτε για την ομαλή λειτουργία του διαστημόπλοιου, την σωστή εξέλιξή του και την επιτυχή καταστροφή κάθε πιθανού εχθρού.



Με λίγα λόγια, ως άλλος Picard και πλήρωμα θα ζήσετε την φαντασίωση του Star Trek: The Next Generation που πάντα περιμένατε, εφόσον θα συμπεριλαμβάνονται ακόμη και προσεδαφίσεις σε ξένους πλανήτες. Θα υπάρχει και η δυνατότητα για την τεχνητή νοημοσύνη να αναλαμβάνει τους εναπομείναντες ρόλους, αλλά σίγουρα το μονό παιχνίδι δεν θα προσφέρει τις ίδιες συγκινήσεις.

Το Pulsar: Lost Colony σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2014 με μια πρώιμη alpha έκδοση να είναι διαθέσιμη λίγους μήνες νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου