Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

The Wonderful 101 Direct

Το The Wonderful 101 για το Wii U από την αρχή φάνηκε ενδιαφέρον με τα καρτουνίστικα γραφικά, το ιδιαίτερο χιούμορ και την καταιγιστική δράση του.

Σε αυτόν τον τίτλο από την Platinum Games, παίρνοντας τον ρόλο των κεντρικών χαρακτήρων (όλοι τους ονομάζονται Wonder ακολουθούμενο με το χρώμα της στολής τους) με αρχηγό τον Wonder Red,  θα ηγείστε ομάδων ηρώων (θυμίζοντας το Pikmin, μόνο όμως όσον αφορά την γραφική απεικόνιση) και θα χρησιμοποιείτε ειδικές κινήσεις που τις μεταμορφώνουν σε υπερμεγέθη επιθετικά αντικείμενα, όπως γροθιές και όπλα, με τα οποία θα κατατροπώνετε τους εξωγήινους Geathjerk που επιτίθενται στην Γη.

Οι ομάδες θα μπορούν να μεταμορφωθούν και σε αντικείμενα για άλλες χρήσεις όποτε αυτά χρειάζονται, όπως ανεμοπλάνα και ανθρώπινες γέφυρες, ενώ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα μεγαλώνουν σε αριθμό και επιθετική ισχύ με νέα μέλη που συναντώνται και προστίθενται σε αυτές. Θα προσφέρεται επίσης και multiplayer συνεργασίας πέντε παικτών, όχι όμως μέσω internet αλλά με την χρήση ενός Wii U GamePad και τεσσάρων Wii Remotes.


Μπορεί η Platinum Games να είναι γνωστή για τίτλους σαν τα Bayonetta, Vanquish και Metal Gear Rising: Revengeance, όμως παρά τις στυλιστικές διαφορές σίγουρα παραμένουν στο στοιχείο τους με την άφθονη δράση ενός ισομετρικού beat 'em up παιχνιδιού. Ας μην ξεχνάμε βέβαια πως το παρελθόν τους, πριν την σύσταση της εταιρείας, περιλαμβάνει και τίτλους σαν το Okami αλλά και το Viewtiful Joe, το οποίο θυμίζουν αρκετά τα γραφικά του The Wonderful 101.

Σήμερα έλαβε χώρα ένα Nintendo Direct αποκλειστικά για το παιχνίδι αυτό. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ και σίγουρα αξίζει καθώς τα περισσότερα των πάνω από είκοσι λεπτών που διαρκεί επιδεικνύουν το gameplay και άλλα χαρακτηριστικά με επιτυχία. Για την περίσταση εκδόθηκε επίσης και ένα νέο τρέιλερ 7 λεπτών.


Ως κερασάκι στην τούρτα, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο eShop και να κατεβάσετε το πρώτο δωρεάν demo του παιχνιδιού στην κονσόλα σας. Το The Wonderful 101 θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου, όπως είναι φυσικό αποκλειστικά για το Wii U καθώς εκδότρια είναι η Nintendo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου